Food services in the tourism industry in terms of customer service management : the case of Poland

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
Food services in the tourism industry in terms of customer service management
Podtytuł
the case of Poland
Odpowiedzialność
Wiesław Pilis, Dominik Kabus, Ireneusz Miciuła
Twórcy
Sumy twórców
3 autorów
Punktacja publikacji
Osoba Dysc. Pc k m P U Pu Opis
0000-0003-3150-4490 5.1 100 1 3 100,00 1,0000 100,0000 Art.
Gł. język publikacji
Angielski (English)
Data publikacji
2022
Objętość
0,9 (arkuszy wydawniczych), 15 (stron).
Identyfikator DOI
10.3390/su14116510
Adres URL
https://www.mdpi.com/2071-1050/14/11/6510
Adres URL
https://www.mdpi.com/2071-1050/14/11
Uwaga ogólna
Publikacja jest dostępna w Open Access na licencji Creative Commons Attribution (CC BY) license (https:// creativecommons.org/licenses/by/ 4.0/).
Finansowanie
The project was financed within the framework of the program of the Minister of Science and Higher Education in Poland under the name “Regional Excellence Initiative” in the years 2019-2022, 001/RID/2018/19
Cechy publikacji
  • Oryginalny artykuł naukowy
  • OpenAccess
Dane OpenAccess
CC_BY - Licencja,
FINAL_PUBLISHED - Wersja tekstu,
OPEN_JOURNAL - Sposób publikacji,
AT_PUBLICATION - Moment udostępnienia,
2022-05-26 - Data udostępnienia
Słowa kluczowe
Czasopismo
Sustainability
( ISSN 2071-1050 )
Kraj wydania: Szwajcaria (Schweiz)
Zeszyt: tom 14 zeszyt 11
Strony: 1-15
Nr: 6510
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2022-06-16
PBN
Wyświetl
WorkId
31997

Lista publikacji