gastronomia
Słowo kluczowe
- Słowo
- gastronomia
- Język
- Polski
- Publikacji
- 4
Publikacje
- Artykuł Food services in the tourism industry in terms of customer service management : the case of Poland / Wiesław Pilis, Dominik Kabus, Ireneusz Miciuła. // Sustainability. 2022, vol. 14 iss. 11, s.1-15 DOI: 10.3390/su14116510 2022
- Artykuł Odrzańskie ryby, rybacy i żywieccy górale w Żabnicy / Piotr Maliński. // Przegląd Uniwersytecki : pismo Uniwersytetu Szczecińskiego. 2016, nr 7-9, s.83-85 2016
- Rozdział Społeczno-kulturowe konteksty śledzia w literaturze pięknej i naukowej : na przykładzie twórczości autorów szczecińskich / Piotr Maliński. - // W: Śledź a sprawa polska : materiały z konferencji, Kołobrzeg, 12 września 2014 r / pod redakcją Andrzeja Chludzińskiego.. - Pruszcz Gdański : Wydawnictwo Jasne, 2015 2015
- Artykuł Sommelier jako nowa profesja w polskiej branży hotelarsko-gastronomicznej / Marta Sidorkiewicz. // Rozprawy Naukowe AWF we Wrocławiu. 2014, nr 46, s.178-184 2014
Lista słów kluczowych