Analysis of antioxidant capacity and antimicrobial properties of selected Polish grape vinegars obtained by spontaneous fermentation

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
Analysis of antioxidant capacity and antimicrobial properties of selected Polish grape vinegars obtained by spontaneous fermentation
Odpowiedzialność
Justyna Antoniewicz, Karolina Jakubczyk, Paweł Kwiatkowski, Dominika Maciejewska-Markiewicz, Joanna Kochman, Ewa Rębacz-Maron, Katarzyna Janda-Milczarek
Twórcy
Sumy twórców
7 autorów
Punktacja publikacji
Osoba Dysc. Pc k m P U Pu Opis
0000-0002-3675-2541 6.4 140 1 7 140,00 1,0000 140,0000 Art.
Gł. język publikacji
Angielski (English)
Data publikacji
2021
Objętość
0,5 (arkuszy wydawniczych), 13 (stron).
Identyfikator DOI
10.3390/molecules26164727
Adres URL
https://www.mdpi.com/1420-3049/26/16/4727/pdf
Adres URL
https://www.mdpi.com/1420-3049/26/16 2021-08-25
Uwaga ogólna
This article belongs to the Special Issue Natural Product-Inspired Molecules: From Weed to Remedy.
Uwaga ogólna
This is an open access article distributed under the terms and conditions of the Creative Commons Attribution (CC BY) license (https:// creativecommons.org/licenses/by/ 4.0/).
Uwaga ogólna
Received: 30 June 2021 ; Revised: 27 July 2021 ; Accepted: 3 August 2021 ; Published: 4 August 2021.
Finansowanie
The project is financed by a program of the Ministry of Science and Higher Education under the name “Regional Initiative of Excellence” for 2019-2022, 002/RID/2018/19
Cechy publikacji
  • Oryginalny artykuł naukowy
  • OpenAccess
Dane OpenAccess
CC_BY - Licencja,
FINAL_PUBLISHED - Wersja tekstu,
OPEN_JOURNAL - Sposób publikacji,
AT_PUBLICATION - Moment udostępnienia,
2021-08-04 - Data udostępnienia
Słowa kluczowe
Czasopismo
Molecules
( ISSN 1420-3049 )
Kraj wydania: Szwajcaria (Schweiz)
Zeszyt: vol. 26 iss. 16
Nr: 4727
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2021-08-19
PBN
Wyświetl
WorkId
27614

Lista publikacji