Jakubczyk Karolina
Twórca
- Nazwisko
- Jakubczyk
- Imię
- Karolina
- Historia personaliów
-
- Jakubczyk, Karolina
- Wydruki do zarządzeń US
- Brak aktualnych wydruków
- Inne wydruki
- Wydruk publikacji z punktacją Ustawy V2 oraz IF
- PersonId
- 7021
Podsumowanie publikacji
Wszystkich publikacji: 13
Według słów kluczowych
- antioxidant activity (2)
- dieta śródziemnomorska (2)
- Fluoride (2)
- nutrition (2)
- odżywianie (2)
- oxidative stress (2)
- oxygen free radicals (2)
- polifenole (2)
- polyphenols (2)
- restrykcje kaloryczne (2)
- stres oksydacyjny (2)
- wolne rodniki tlenowe (2)
- 15-epi-Lipoxin A4 (1)
- 15-epi-Lipoxin A4 (1)
- aktywność antyoksydacyjna (1)
- aktywność przeciwutleniająca (1)
- antioxidant (1)
- antioxidant potential (1)
- Antioxidants (1)
- antyoksydanty (1)
- antyoxydant (1)
- beverages (1)
- BMI (1)
- BMI (1)
- brewing method (1)
- byli sportowcy (1)
- calorie restriction (1)
- całkowita zawartość polifenoli (1)
- Candidia albicans (1)
- Candidia albicans (1)
- chaptalisation proces (1)
- choroby wolnorodnikowe (1)
- drugs (1)
- drugs (1)
- element (1)
- environmental contamination (1)
- Escherichia coli (1)
- Escherichia coli (1)
- farmakoterapia (1)
- fermentacja spontaniczna (1)
- fitochemikalia (1)
- fluor (1)
- fluoride-induced inflammation (1)
- former athletes (1)
- free radical-related diseases (1)
- green tea (1)
- Honey (1)
- honey solutions (1)
- infusions (1)
- interactions (1)
- interakcje (1)
- komórkiTHP1 (1)
- lipoxin A4 (1)
- lipoxin A4 (1)
- lipoxygenases (1)
- lipoxygenazy (1)
- macrofagi (1)
- macrophages (1)
- Matcha (1)
- Matcha (1)
- mediterranean diet (1)
- metoda parzenia (1)
- microbiota (1)
- mikrobiota (1)
- mineral composition (1)
- minerals (1)
- minerały (1)
- monocytes (1)
- monocyty (1)
- napary (1)
- napoje (1)
- nasiona pokrzywy (1)
- nettle seeds (1)
- pharmacotherapy (1)
- phytochemicals (1)
- pierwiastek (1)
- polyphenol content (1)
- potencjał przeciwutleniający (1)
- proces szaptalizacji (1)
- roztwory miodu (1)
- rutin (1)
- rutyna (1)
- skład mineralny (1)
- spontaneous fermentation (1)
- Staphylococcus aureus (1)
- Staphylococcus aureus (1)
- temperature (1)
- THP1 cells (1)
- total polyphenols content (1)
- Urtica dioica L (1)
- Urtica dioica L (1)
- vitamin C (1)
- vitamins (1)
- witamina C (1)
- witaminy (1)
- wpływ temperatury (1)
- Yerba (1)
- Yerba (1)
- zanieczyszczenie środowiska (1)
- zapalenie wywoływane fluorem (1)
- zawartość polifenoli (1)
- zielona herbata (1)
W czasopismach
W ramach serii wydawniczych
Brak publikacji