Wszystkie publikacje typu "Artykuł"

  1. Raki słodkowodne w Polsce : potencjał surowcowy, wartości odżywcze, aspekty technologiczne / Natalia Śmietana, Remigiusz Panicz, Przemysław Śmietana. // Przemysł Spożywczy. 2017, t. 71 nr 7, s.33-36 DOI: 10.15199/65.2017.7.7 (WorkId 18222)
  2. Spiny-Cheek Crayfish, Faxonius limosus (Rafinesque, 1817), as an Alternative Food Source / Natalia Śmietana, Remigiusz Panicz, Małgorzata Sobczak, Przemysław Śmietana, Arkadiusz Nędzarek. // Animals. 2021, vol. 11 iss. 1 DOI: 10.3390/ani11010059 (WorkId 26309)
  3. The Influence of Lactic Acid Bacteria Fermentation on the Bioactivity of Crayfish (Faxonius limosus) Meat / Natalia Śmietana, Przemysław Śmietana, Emilia Drozłowska and Łukasz Łopusiewicz. // Fermentation. 2023, , s.1-14 DOI: 10.3390/fermentation9010066 (WorkId 35587)
  4. Validation of Real-time PCR Reference Genes of Muscle Metabolism in Harvested Spiny-Cheek Crayfish (Faxonius limosus) Exposed to Seasonal Variation / Natalia Śmietana, Remigiusz Panicz, Małgorzata Sobczak, Piotr Eljasik, Przemysław Śmietana. // Animals. 2020, vol. 10 iss. 7 DOI: 10.3390/ani10071140 (WorkId 25326)
  5. Variability of elements and nutritional value of spiny-cheek crayfish (Faxonius limosus, Rafinesque, 1817) : variability of elements and nutritional value of F. limosus / Natalia Śmietana, Remigiusz Panicz, Małgorzata Sobczak, Arkadiusz Nędzarek, Przemysław Śmietana. // Journal of Food Composition and Analysis. 2020, vol. 94 DOI: 10.1016/j.jfca.2020.103656 (WorkId 25634)