The Influence of Lactic Acid Bacteria Fermentation on the Bioactivity of Crayfish (Faxonius limosus) Meat

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
The Influence of Lactic Acid Bacteria Fermentation on the Bioactivity of Crayfish (Faxonius limosus) Meat
Odpowiedzialność
Natalia Śmietana, Przemysław Śmietana, Emilia Drozłowska and Łukasz Łopusiewicz
Twórcy
Sumy twórców
4 autorów
Punktacja publikacji
Osoba Dysc. Pc k m P U Pu Opis
0000-0002-5238-0653 6.7 40 1 4 20,00 0,5000 20,0000 Art.
Gł. język publikacji
Angielski (English)
Data publikacji
2023
Objętość
14 (stron).
Szacowana objętość
0,88 (arkuszy wydawniczych)
Identyfikator DOI
10.3390/fermentation9010066
Adres URL
https://www.mdpi.com/2311-5637/9/1/66
Adres URL
https://www.mdpi.com/2311-5637/9/1
Uwaga ogólna
This article is an open access article distributed under the terms and conditions of the Creative Commons Attribution (CC BY) license (https:// creativecommons.org/licenses/by/ 4.0/).
Uwaga ogólna
This article belongs to the Special Issue Bioactivity Change in Fermented Foods.
Finansowanie
This research was funded by the National Science Centre, MINIATURA 6 2022/06/X/NZ9/00181
Cechy publikacji
  • Oryginalny artykuł naukowy
  • OpenAccess
Dane OpenAccess
CC_BY - Licencja,
FINAL_PUBLISHED - Wersja tekstu,
OPEN_JOURNAL - Sposób publikacji,
AT_PUBLICATION - Moment udostępnienia,
2023-01-12 - Data udostępnienia
Słowa kluczowe
Czasopismo
Fermentation
( ISSN 2311-5637 )
Kraj wydania: Szwajcaria (Schweiz)
Zeszyt: tom 9 zeszyt 1
Strony: 1-14
Nr: 66
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2024-01-23
WorkId
35587

Lista publikacji