Publikacje ze słowem kluczowym "przeżycie"

  1. Impact of live food on survival and growth of hatchery-reared sea trout (Salmo trutta trutta L.) parr in the wild / Robert Czerniawski, Jozef Domagala, Tomasz Krepski and Malgorzata Pilecka-Rapacz. // Journal of Applied Ichthyology. 2015, vol. 31 iss. 1, s.95-99 DOI: 10.1111/jai.12503 (WorkId 9310)
  2. The effect of the live diet given to hatchery-reared fry of the European grayling (Thymallus thymallus) on their survival and growth in the wild / Robert Czerniawski, Józef Domagała, Tomasz Krepski, Małgorzata Pilecka - Rapacz. // Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences. 2015, vol. 15 no. 3, s.1-8 DOI: 10.4194/1303-2712-v15_3_07 (WorkId 11220)
  3. Metody przygotowania juwenilnych stadiów ryb w warunkach sztucznych do przeżycia i bytowania w warunkach naturalnych / Robert Czerniawski, Józef Domagała, Małgorzata Pilecka-Rapacz, Tomasz Krepski, Łukasz Sługocki, Grzegorz Kraczek. - Szczecin : ZAPOL, 2015 (WorkId 378)