Impact of live food on survival and growth of hatchery-reared sea trout (Salmo trutta trutta L.) parr in the wild
Artykuł
- publikacja recenzowana
- Tytuł
- Impact of live food on survival and growth of hatchery-reared sea trout (Salmo trutta trutta L.) parr in the wild
- Odpowiedzialność
- Robert Czerniawski, Jozef Domagala, Tomasz Krepski and Malgorzata Pilecka-Rapacz
- Twórcy
-
-
Czerniawski Robert
( Autor
)
Afiliacja, Pracownik naukowy :
Wydział Biologii,
Katedra Zoologii Ogólnej
-
Domagała Józef
( Autor
)
Afiliacja, Pracownik naukowy :
Wydział Biologii,
Katedra Zoologii Ogólnej
-
Krepski Tomasz
( Autor
)
Afiliacja, Pracownik naukowy :
Wydział Biologii,
Katedra Zoologii Ogólnej
-
Pilecka-Rapacz Małgorzata
( Autor
)
Afiliacja, Pracownik naukowy :
Wydział Biologii,
Katedra Zoologii Ogólnej
- Gł. język publikacji
- Angielski (English)
- Data publikacji
- 2015
- Objętość
-
5 (stron).
- Szacowana objętość
- 0,31 (arkuszy wydawniczych)
- Identyfikator DOI
-
10.1111/jai.12503
- Adres URL
- http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jai.12503/full
- Uwaga ogólna
- Artykuł jest również dostępny w wersji elektronicznej.
- Uwaga ogólna
- First published: 29 July 2014.
- Cechy publikacji
-
- Oryginalny artykuł naukowy
- OpenAccess
- Dane OpenAccess
- Brak szczegółów
- Słowa kluczowe
-
- Czasopismo
-
Journal of Applied Ichthyology
(
ISSN 0175-8659
eISSN 1439-0426
)
Kraj wydania: Niemcy (Deutschland)
Zeszyt:
tom 31
zeszyt 1
Strony: 95-99
- Pobierz opis jako:
-
BibTeX,
RIS
- Data zgłoszenia do bazy Publi
- 2014-09-30
- WorkId
- 9310
Lista publikacji