Impact of live food on survival and growth of hatchery-reared sea trout (Salmo trutta trutta L.) parr in the wild

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
Impact of live food on survival and growth of hatchery-reared sea trout (Salmo trutta trutta L.) parr in the wild
Odpowiedzialność
Robert Czerniawski, Jozef Domagala, Tomasz Krepski and Malgorzata Pilecka-Rapacz
Twórcy
  • Czerniawski Robert ( Autor )
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Biologii, Katedra Zoologii Ogólnej
  • Domagała Józef ( Autor )
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Biologii, Katedra Zoologii Ogólnej
  • Krepski Tomasz ( Autor )
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Biologii, Katedra Zoologii Ogólnej
  • Pilecka-Rapacz Małgorzata ( Autor )
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Biologii, Katedra Zoologii Ogólnej
Gł. język publikacji
Angielski (English)
Data publikacji
2015
Objętość
5 (stron).
Szacowana objętość
0,31 (arkuszy wydawniczych)
Identyfikator DOI
10.1111/jai.12503
Adres URL
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jai.12503/full
Uwaga ogólna
Artykuł jest również dostępny w wersji elektronicznej.
Uwaga ogólna
First published: 29 July 2014.
Cechy publikacji
  • Oryginalny artykuł naukowy
  • OpenAccess
Dane OpenAccess
Brak szczegółów
Słowa kluczowe
Czasopismo
Journal of Applied Ichthyology
( ISSN 0175-8659 eISSN 1439-0426 )
Kraj wydania: Niemcy (Deutschland)
Zeszyt: tom 31 zeszyt 1
Strony: 95-99
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2014-09-30
WorkId
9310

Lista publikacji