The effect of the live diet given to hatchery-reared fry of the European grayling (Thymallus thymallus) on their survival and growth in the wild
Artykuł
- publikacja recenzowana
- Tytuł
- The effect of the live diet given to hatchery-reared fry of the European grayling (Thymallus thymallus) on their survival and growth in the wild
- Odpowiedzialność
- Robert Czerniawski, Józef Domagała, Tomasz Krepski, Małgorzata Pilecka - Rapacz
- Twórcy
-
-
Czerniawski Robert
( Autor
)
Afiliacja, Pracownik naukowy :
Wydział Biologii,
Katedra Zoologii Ogólnej
-
Domagała Józef
( Autor
)
Afiliacja, Pracownik naukowy :
Wydział Biologii,
Katedra Zoologii Ogólnej
-
Krepski Tomasz
( Autor
)
Afiliacja, Doktorant :
Wydział Biologii,
Katedra Zoologii Ogólnej
-
Pilecka-Rapacz Małgorzata
( Autor
)
Afiliacja, Pracownik naukowy :
Wydział Biologii,
Katedra Zoologii Ogólnej
- Gł. język publikacji
- Angielski (English)
- Data publikacji
- 2015
- Objętość
-
8 (stron).
- Szacowana objętość
- 0,5 (arkuszy wydawniczych)
- Identyfikator DOI
-
10.4194/1303-2712-v15_3_07
- Adres URL
- http://www.trjfas.org/
- Uwaga ogólna
- Artykuł dostępny również w wersji elektronicznej.
- Cechy publikacji
-
- Oryginalny artykuł naukowy
- Słowa kluczowe
-
- Czasopismo
-
Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
(
ISSN 1303-2712
eISSN 2149-181X
)
Kraj wydania: Turcja (Türkiye)
Zeszyt:
tom 15
zeszyt 3
Strony: 1-8
- Pobierz opis jako:
-
BibTeX,
RIS
- Data zgłoszenia do bazy Publi
- 2016-01-21
- WorkId
- 11220
Lista publikacji