The effect of the live diet given to hatchery-reared fry of the European grayling (Thymallus thymallus) on their survival and growth in the wild

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
The effect of the live diet given to hatchery-reared fry of the European grayling (Thymallus thymallus) on their survival and growth in the wild
Odpowiedzialność
Robert Czerniawski, Józef Domagała, Tomasz Krepski, Małgorzata Pilecka - Rapacz
Twórcy
  • Czerniawski Robert ( Autor )
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Biologii, Katedra Zoologii Ogólnej
  • Domagała Józef ( Autor )
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Biologii, Katedra Zoologii Ogólnej
  • Krepski Tomasz ( Autor )
    Afiliacja, Doktorant : Wydział Biologii, Katedra Zoologii Ogólnej
  • Pilecka-Rapacz Małgorzata ( Autor )
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Biologii, Katedra Zoologii Ogólnej
Gł. język publikacji
Angielski (English)
Data publikacji
2015
Objętość
8 (stron).
Szacowana objętość
0,5 (arkuszy wydawniczych)
Identyfikator DOI
10.4194/1303-2712-v15_3_07
Adres URL
http://www.trjfas.org/
Uwaga ogólna
Artykuł dostępny również w wersji elektronicznej.
Cechy publikacji
  • Oryginalny artykuł naukowy
Słowa kluczowe
Czasopismo
Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
( ISSN 1303-2712 eISSN 2149-181X )
Kraj wydania: Turcja (Türkiye)
Zeszyt: tom 15 zeszyt 3
Strony: 1-8
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2016-01-21
WorkId
11220

Lista publikacji