Sommelier jako nowa profesja w polskiej branży hotelarsko-gastronomicznej

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
Sommelier jako nowa profesja w polskiej branży hotelarsko-gastronomicznej
Odpowiedzialność
Marta Sidorkiewicz
Twórcy
  • Sidorkiewicz Marta ( Autor )
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Zarządzania i Ekonomiki Usług, Katedra Zarządzania Turystyką
Gł. język publikacji
Polski
Data publikacji
2014
Objętość
0,7 (arkuszy wydawniczych), 7 (stron).
Adres URL
http://awf.wroc.pl/files_mce/INNE%20JEDNOSTKI/Rozprawy%20Naukowe/2014/rozprawy_naukowe_46.pdf
Uwaga ogólna
Publikacja dostępna także w wersji elektronicznej.
Cechy publikacji
  • Oryginalny artykuł naukowy
  • OpenAccess
Dane OpenAccess
Brak szczegółów
Słowa kluczowe
Czasopismo
Rozprawy Naukowe AWF we Wrocławiu
( ISSN 0239-4375 eISSN 2544-1272 )
Kraj wydania: Polska
Zeszyt: zeszyt 46
Strony: 178-184
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2014-10-12
WorkId
9363

Lista publikacji