Bibliografia US
Publikacje
Przeglądanie
Czasopisma
Konferencje
Publikacje
Serie wydawnicze
Słowa kluczowe
Twórcy
Warsztat
Dyscypliny naukowe
Listy MNiSW
Inne zasoby MNiSW
Informacje
Kontakt
Logowanie
Ingredienty, składniki, instanty
Rozdział
- publikacja recenzowana
Tytuł
Ingredienty, składniki, instanty
Odpowiedzialność
Barbara Maria Kownacka
Twórcy
Kownacka Barbara Maria
( Autor )
Afiliacja, Doktorant :
Wydział Filologiczny
,
Gł. język publikacji
Polski
Data publikacji
2013
Objętość
0,4 (arkuszy wydawniczych), 7 (stron).
Finansowanie
Finansowanie: Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej.
Cechy publikacji
Z dokumentu źródłowego:
Podręcznik akademicki/skrypt
Słowa kluczowe
pamięć
literatura
kulinaria w literaturze
Dokument źródłowy
Z kuchni / red. Jerzy Madejski, Urszula Bielas-Gołubowska, Beata Małgorzata Wolska. - Szczecin : Wydawnictwo Muzeum Narodowego w Szczecinie, 2013
Strony: 115-121
Pobierz opis jako:
BibTeX
,
RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2016-04-19
WorkId
5004
Lista publikacji