A multi-agent based simulation model of consumer behaviour : food choice and cooking attitudes during the coronavirous (Covid-19) outbreak

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
A multi-agent based simulation model of consumer behaviour
Podtytuł
food choice and cooking attitudes during the coronavirous (Covid-19) outbreak
Odpowiedzialność
Agata Wawrzyniak
Twórcy
  • Wawrzyniak Agata ( Autor ) 5.1
    Afiliacja, Pracownik naukowy :
    Instytut Ekonomii i Finansów
Sumy twórców
1 autorów
Punktacja publikacji
Osoba Dysc. Pc k m P U Pu Opis
0000-0001-8343-0791 5.1 100 1 1 100,00 1,0000 100,0000 Art.
Gł. język publikacji
Angielski (English)
Data publikacji
2021
Objętość
0,7 (arkuszy wydawniczych), 11 (stron).
Identyfikator DOI
10.35808/ersj/2333
Adres URL
https://www.ersj.eu/journal/2333/download
Adres URL
https://www.ersj.eu/issues
Uwaga ogólna
Publikacja dostępna w wersji elektronicznej w open access na licencji CC BY 4.0.
Uwaga ogólna
Submitted 28/03/21, 1st revision 19/04/21, 2nd revision 19/05/21, accepted 30/06/21.
Finansowanie
The project was financed within the framework of a Minister of Science and Higher Education program entitled the "Regional Excellence Initiative" from 2019 - 2022. 001/RID/2018/19
Cechy publikacji
  • Oryginalny artykuł naukowy
  • OpenAccess
Dane OpenAccess
CC_BY - Licencja,
FINAL_PUBLISHED - Wersja tekstu,
OPEN_JOURNAL - Sposób publikacji,
AT_PUBLICATION - Moment udostępnienia,
[brak danych] - Data udostępnienia
Słowa kluczowe
Czasopismo
European Research Studies Journal
( ISSN 1108-2976 )
Kraj wydania: Grecja (Ελλάδα)
Zeszyt: vol. 24 iss. 2B
Strony: 1142-1152
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2021-08-17
PBN
Wyświetl
WorkId
27595

Lista publikacji