Antioxidant properties and nutritional composition of Matcha green tea

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
Antioxidant properties and nutritional composition of Matcha green tea
Odpowiedzialność
Karolina Jakubczyk, Joanna Kochman, Aleksandra Kwiatkowska, Justyna Kałduńska, Karolina Dec, Dorota Kawczuga, Katarzyna Janda
Twórcy
Sumy twórców
7 autorów
Punktacja publikacji
Osoba Dysc. Pc k m P U Pu Opis
Brak ORCID 6.4 100 1 7 100,00 1,0000 100,0000 Art.
Gł. język publikacji
Angielski (English)
Data publikacji
2020
Objętość
10 (stron).
Szacowana objętość
0,63 (arkuszy wydawniczych)
Identyfikator DOI
10.3390/foods9040483
Adres URL
https://www.mdpi.com/2304-8158/9/4/483/htm
Adres URL
https://www.mdpi.com/2304-8158/9/4
Uwaga ogólna
Received: 20 March 2020 ; Revised: 2 April 2020 ; Accepted: 8 April 2020 ; Published: 12 April 2020.
Uwaga ogólna
Artykuł dostępny w OA na licencji CC BY-NC 4.0.
Uwaga ogólna
This article belongs to the Special Issue Antioxidant Natural Products in Foods.
Cechy publikacji
  • Oryginalny artykuł naukowy
  • OpenAccess
Dane OpenAccess
CC_BY_NC - Licencja,
FINAL_PUBLISHED - Wersja tekstu,
OTHER - Sposób publikacji,
AT_PUBLICATION - Moment udostępnienia,
2020-04-12 - Data udostępnienia
Słowa kluczowe
Czasopismo
Foods
( ISSN 2304-8158 )
Kraj wydania: Szwajcaria (Schweiz)
Zeszyt: tom 9 zeszyt 4
Nr: 483
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2020-04-14
PBN
Wyświetl
WorkId
24202

Lista publikacji