Publikacje z roku 2020

  1. Antioxidant properties and nutritional composition of Matcha green tea / Karolina Jakubczyk, Joanna Kochman, Aleksandra Kwiatkowska, Justyna Kałduńska, Karolina Dec, Dorota Kawczuga, Katarzyna Janda. // Foods. 2020, vol. 9 iss. 4 DOI: 10.3390/foods9040483 (WorkId 24202)
  2. Antioxidant properties of small-molecule non-enzymatic compounds / Karolina Jakubczyk, Justyna Kałduńska, Karolina Dec, Dorota Kawczuga, Katarzyna Janda. // Polski Merkuriusz Lekarski = Polish Medical Journal. 2020, t. 48 (284), s.128-132 (WorkId 24770)
  3. Effect of the Yerba mate (Ilex paraguariensis) brewing method on the content of selected elements and antioxidant potential of infusions / Katarzyna Janda, Karolina Jakubczyk, Agnieszka Łukomska, Irena Baranowska-Bosiacka, Ewa Rębacz-Maron, Karolina Dec, Joanna Kochman, Izabela Gutowska. // Polish Journal of Chemical Technology. 2020, vol. 22 no. 1, s.54-60 DOI: 10.2478/pjct-2020-0008 (WorkId 24075)
  4. Mineral composition and antioxidant potential of coffee beverages depending on the brewing method / Katarzyna Janda, Karolina Jakubczyk, Irena Baranowska-Bosiacka, Patrycja Kapczuk, Joanna Kochman, Ewa Rębacz-Maron, Izabela Gutowska. // Foods. 2020, vol. 9 iss. 2 DOI: 10.3390/foods9020121 (WorkId 23980)
  5. Reactive oxygen species : sources, functions, oxidative damage / Karolina Jakubczyk, Karolina Dec, Justyna Kałduńska, Dorota Kawczuga, Joanna Kochman, Katarzyna Janda. // Polski Merkuriusz Lekarski = Polish Medical Journal. 2020, t. 48 (284), s.124-127 (WorkId 24769)
  6. The influence of temperature on the antioxidant potential in different types of honey / Katarzyna Janda, Karolina Jakubczyk, Katarzyna Woźniak, Edyta Stępień, Izabela Gutowska. // Postępy Higieny i Medycyny Doświadczalnej. 2020, t. 74, s.42-48 DOI: 10.5604/01.3001.0013.8611 (WorkId 25126)