Journal of Food Composition and Analysis

Lista czasopism

Czasopismo


Tytuł
Journal of Food Composition and Analysis
Numer ISSN
0889-1575
Kraj wydania
Holandia (Netherlands)
Artykułów
1
Dyscypliny ministerialne
  • 905 biologia medyczna
    (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • 3.1 nauki farmaceutyczne
    (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • 4.2 rolnictwo i ogrodnictwo
    (Dziedzina nauk rolniczych)
  • 4.3 technologia żywności i żywienia
    (Dziedzina nauk rolniczych)
  • 4.5 zootechnika i rybactwo
    (Dziedzina nauk rolniczych)
  • 908 biotechnologia
    (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • 6.5 nauki chemiczne
    (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • 910 weterynaria
    (Dziedzina nauk weterynaryjnych)
Identyfikator MNiSW
11138
Profil w PBN
przejdź

Impact Factor (InCites Journal Citation Reports)

Czasopismo Plik raportu Impact Factor 5-letni Impact Factor
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS (0889-1575) 2016, Nauki ścisłe 2,752 3,076
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS (0889-1575) 2018, Nauki ścisłe 2,99 3,44
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS (0889-1575) 2019, Nauki ścisłe 3,721 3,829

Indeks Web of Science

Czasopismo Wydawca Indeks
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS (0889-1575, 1096-0481) ACADEMIC PRESS INC ELSEVIER SCIENCE SCIE

Wskaźniki Scopus

Tytuł (zobacz w Scopus) Języki artykułów SJR2016 SJR2017 SJR2018
Journal of Food Composition and Analysis ENG 1,09 1,05 0,98

Punktacja ministerialna

Rok Segment Punkty Nazwa na liście
2024 . 100 JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
2023 . 100 JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
2021 . 100 JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
2019 . 100 JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
2016 A 35 JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
2015 A 35 JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
2014 A 35 JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
2013 A 35 JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
2011 A 40 JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
2007 A 32 JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
2013-2018 A 35 JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS

Zeszyty ( 1 )

2020