European Food Research and Technology
Czasopismo
- Tytuł
- European Food Research and Technology
- Język tytułu
- Angielski (English)
- Numer ISSN
- 1438-2377
- Numer e-ISSN
- 1438-2385
- Strona WWW
- https://www.springer.com/journal/217
- Wydawnictwo
- SPRINGER
- Miejsce wydania
- Berlin ; Heidelberg
- Kraj wydania
- Niemcy (Deutschland)
- Adres redakcji
- 233 SPRING ST, NEW YORK NY 10013, USA
- Artykułów
- 1
- Dyscypliny ministerialne
-
-
2.4 inżynieria biomedyczna
(Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych) -
2.5 inżynieria chemiczna
(Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych) -
2.7 inżynieria materiałowa
(Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych) -
2.8 inżynieria mechaniczna
(Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych) -
2.9 inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka
(Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych) -
905 biologia medyczna
(Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu) -
3.1 nauki farmaceutyczne
(Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu) -
3.3 nauki o kulturze fizycznej
(Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu) -
3.4 nauki o zdrowiu
(Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu) -
4.2 rolnictwo i ogrodnictwo
(Dziedzina nauk rolniczych) -
4.3 technologia żywności i żywienia
(Dziedzina nauk rolniczych) -
4.5 zootechnika i rybactwo
(Dziedzina nauk rolniczych) -
908 biotechnologia
(Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych) -
6.5 nauki chemiczne
(Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych) -
910 weterynaria
(Dziedzina nauk weterynaryjnych)
-
- Identyfikator MNiSW
- 6113
- Profil w PBN
- przejdź
- Uwagi
- Hybryda.
Impact Factor (InCites Journal Citation Reports)
Czasopismo | Plik raportu | Impact Factor | 5-letni Impact Factor |
---|---|---|---|
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY (1438-2377) | 2016, Nauki ścisłe | 1,664 | 1,854 |
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY (1438-2377) | 2018, Nauki ścisłe | 2,05 | 2,09 |
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY (1438-2377) | 2019, Nauki ścisłe | 2,366 | 2,341 |
Indeks Web of Science
Czasopismo | Wydawca | Indeks |
---|---|---|
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY (1438-2377, 1438-2385) | SPRINGER | SCIE |
Wskaźniki Scopus
Tytuł (zobacz w Scopus) | Języki artykułów | SJR2016 | SJR2017 | SJR2018 |
---|---|---|---|---|
European Food Research and Technology | ENG | 0,76 | 0,73 | 0,70 |
Punktacja ministerialna
Rok | Segment | Punkty | Nazwa na liście |
---|---|---|---|
2024 | . | 70 | EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY |
2023 | . | 70 | EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY |
2021 | . | 70 | EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY |
2019 | . | 70 | EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY |
2016 | A | 25 | EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY |
2015 | A | 25 | EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY |
2014 | A | 25 | EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY |
2013 | A | 30 | EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY |
2011 | A | 30 | EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY |
2007 | A | 32 | EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY |
2013-2018 | A | 30 | EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY |