European Food Research and Technology

Lista czasopism

Czasopismo


Tytuł
European Food Research and Technology
Język tytułu
Angielski (English)
Numer ISSN
1438-2377
Numer e-ISSN
1438-2385
Strona WWW
https://www.springer.com/journal/217
Wydawnictwo
SPRINGER
Miejsce wydania
Berlin ; Heidelberg
Kraj wydania
Niemcy (Deutschland)
Adres redakcji
233 SPRING ST, NEW YORK NY 10013, USA
Artykułów
1
Dyscypliny ministerialne
  • 2.4 inżynieria biomedyczna
    (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • 2.5 inżynieria chemiczna
    (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • 2.7 inżynieria materiałowa
    (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • 2.8 inżynieria mechaniczna
    (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • 2.9 inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka
    (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • 905 biologia medyczna
    (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • 3.1 nauki farmaceutyczne
    (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • 3.3 nauki o kulturze fizycznej
    (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • 3.4 nauki o zdrowiu
    (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • 4.2 rolnictwo i ogrodnictwo
    (Dziedzina nauk rolniczych)
  • 4.3 technologia żywności i żywienia
    (Dziedzina nauk rolniczych)
  • 4.5 zootechnika i rybactwo
    (Dziedzina nauk rolniczych)
  • 908 biotechnologia
    (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • 6.5 nauki chemiczne
    (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • 910 weterynaria
    (Dziedzina nauk weterynaryjnych)
Identyfikator MNiSW
6113
Profil w PBN
przejdź
Uwagi
Hybryda.

Impact Factor (InCites Journal Citation Reports)

Czasopismo Plik raportu Impact Factor 5-letni Impact Factor
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY (1438-2377) 2016, Nauki ścisłe 1,664 1,854
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY (1438-2377) 2018, Nauki ścisłe 2,05 2,09
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY (1438-2377) 2019, Nauki ścisłe 2,366 2,341

Indeks Web of Science

Czasopismo Wydawca Indeks
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY (1438-2377, 1438-2385) SPRINGER SCIE

Wskaźniki Scopus

Tytuł (zobacz w Scopus) Języki artykułów SJR2016 SJR2017 SJR2018
European Food Research and Technology ENG 0,76 0,73 0,70

Punktacja ministerialna

Rok Segment Punkty Nazwa na liście
2024 . 70 EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
2023 . 70 EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
2021 . 70 EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
2019 . 70 EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
2016 A 25 EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
2015 A 25 EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
2014 A 25 EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
2013 A 30 EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
2011 A 30 EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
2007 A 32 EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
2013-2018 A 30 EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY

Zeszyty ( 1 )

2017