Bibliografia US
Publikacje
Przeglądanie
Czasopisma
Konferencje
Publikacje
Serie wydawnicze
Słowa kluczowe
Twórcy
Warsztat
Dyscypliny naukowe
Listy MNiSW
Inne zasoby MNiSW
Informacje
Kontakt
Logowanie
Czy lokalne produkty kulinarne mogą stanowić atrakcję turystyczną?
Artykuł
- publikacja nierecenzowana
Tytuł
Czy lokalne produkty kulinarne mogą stanowić atrakcję turystyczną?
Odpowiedzialność
Natalia Trocińska
Twórcy
Trocińska Natalia
( Autor )
Afiliacja, Pracownik naukowy :
Wydział Nauk o Ziemi
,
Gł. język publikacji
Polski
Data publikacji
2013
Objętość
6 (stron).
Szacowana objętość
0,38 (arkuszy wydawniczych)
Adres URL
http://www.akademiakupiecka.pl/zeszyty-naukowe-3/zeszyty-naukowe-nr-26
Cechy publikacji
Oryginalny artykuł naukowy
Słowa kluczowe
lokalne produkty kulinarne
atrakcje turystyczne
turystyka kulinarna
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Wyższa Szkoła Handlu i Usług
( ISSN 1642-9613 )
Kraj wydania: Polska
Zeszyt:
zeszyt
26
Strony: 237-242
Pobierz opis jako:
BibTeX
,
RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2014-11-25
WorkId
9545
Lista publikacji