Czy lokalne produkty kulinarne mogą stanowić atrakcję turystyczną?

Artykuł - publikacja nierecenzowana


Tytuł
Czy lokalne produkty kulinarne mogą stanowić atrakcję turystyczną?
Odpowiedzialność
Natalia Trocińska
Twórcy
Gł. język publikacji
Polski
Data publikacji
2013
Objętość
6 (stron).
Szacowana objętość
0,38 (arkuszy wydawniczych)
Adres URL
http://www.akademiakupiecka.pl/zeszyty-naukowe-3/zeszyty-naukowe-nr-26
Cechy publikacji
  • Oryginalny artykuł naukowy
Słowa kluczowe
Czasopismo
Zeszyty Naukowe / Wyższa Szkoła Handlu i Usług
( ISSN 1642-9613 )
Kraj wydania: Polska
Zeszyt: zeszyt 26
Strony: 237-242
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2014-11-25
WorkId
9545

Lista publikacji