Wpływ składników potencjału konkurencyjności na konkurencyjność i innowacyjność małych i średnich przedsiębiorstw

Artykuł - publikacja nierecenzowana


Tytuł
Wpływ składników potencjału konkurencyjności na konkurencyjność i innowacyjność małych i średnich przedsiębiorstw
Odpowiedzialność
Jolanta Lubomska-Kalisz
Twórcy
  • Lubomska-Kalisz Jolanta ( Autor )
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Nauk Ekonomicznych i Zarządzania, Instytut Ekonomii - Katedra Mikroekonomii
Gł. język publikacji
Polski
Data publikacji
2013
Objętość
14 (stron).
Szacowana objętość
0,88 (arkuszy wydawniczych)
Uwaga ogólna
Tyt. nr 34, T. 2: Zarządzanie i marketing / [red. nauk. T. Wiśniewski].
Cechy publikacji
Brak
Słowa kluczowe
Czasopismo
Studia i Prace Wydziału Nauk Ekonomicznych i Zarządzania / Uniwersytet Szczeciński
( ISSN 2080-4881 eISSN 2300-4096 )
Kraj wydania: Polska
Zeszyt: tom 2 zeszyt 34
Strony: 25-38
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2014-03-21
WorkId
8986

Lista publikacji