Wpływ składników potencjału konkurencyjności na konkurencyjność i innowacyjność małych i średnich przedsiębiorstw
Artykuł
- publikacja nierecenzowana
- Tytuł
- Wpływ składników potencjału konkurencyjności na konkurencyjność i innowacyjność małych i średnich przedsiębiorstw
- Odpowiedzialność
- Jolanta Lubomska-Kalisz
- Twórcy
-
-
Lubomska-Kalisz Jolanta
( Autor
)
Afiliacja, Pracownik naukowy :
Wydział Nauk Ekonomicznych i Zarządzania,
Instytut Ekonomii - Katedra Mikroekonomii
- Gł. język publikacji
- Polski
- Data publikacji
- 2013
- Objętość
-
14 (stron).
- Szacowana objętość
- 0,88 (arkuszy wydawniczych)
- Uwaga ogólna
- Tyt. nr 34, T. 2: Zarządzanie i marketing / [red. nauk. T. Wiśniewski].
- Cechy publikacji
-
Brak
- Słowa kluczowe
-
- Czasopismo
-
Studia i Prace Wydziału Nauk Ekonomicznych i Zarządzania / Uniwersytet Szczeciński
(
ISSN 2080-4881
eISSN 2300-4096
)
Kraj wydania: Polska
Zeszyt:
tom 2
zeszyt 34
Strony: 25-38
- Pobierz opis jako:
-
BibTeX,
RIS
- Data zgłoszenia do bazy Publi
- 2014-03-21
- WorkId
- 8986
Lista publikacji