Bibliografia US
Publikacje
Przeglądanie
Czasopisma
Konferencje
Publikacje
Serie wydawnicze
Słowa kluczowe
Twórcy
Warsztat
Dyscypliny naukowe
Listy MNiSW
Inne zasoby MNiSW
Informacje
Kontakt
Logowanie
Pomiar barwy produktów mleczarskich
Rozdział
- publikacja recenzowana
Tytuł
Pomiar barwy produktów mleczarskich
Odpowiedzialność
Sylwia Chudy, Urszula Gierałtowska, M. Krzywdzińska-Bartkowiak, M.Piątek
Twórcy
Chudy Sylwia
( Autor )
Gierałtowska Urszula
( Autor )
Afiliacja, Pracownik naukowy :
Wydział Nauk Ekonomicznych i Zarządzania
, Instytut Finansów - Katedra Ubezpieczeń i Rynków Kapitałowych
Krzywdzińska-Bartkowiak Mirosława
( Autor )
Piątek Michał
( Autor )
Gł. język publikacji
Polski
Data publikacji
2015
Objętość
0,5 (arkuszy wydawniczych), 11 (stron).
Cechy publikacji
Brak
Słowa kluczowe
CIE lab
liczebność próby
kolor
ser podpuszczkowy dojrzewający
Dokument źródłowy
Współczesne trendy w kształtowaniu jakości żywności / Red. nauk. J. Le Tranh-Blicharz, J.Lewandowicz. - Poznań : Wydział nauk o żywności i Żywieniu Szkoła, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 2015
Strony: 85-95
Pobierz opis jako:
BibTeX
,
RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2016-03-14
WorkId
4625
Lista publikacji