Pomiar barwy produktów mleczarskich

Rozdział - publikacja recenzowana


Tytuł
Pomiar barwy produktów mleczarskich
Odpowiedzialność
Sylwia Chudy, Urszula Gierałtowska, M. Krzywdzińska-Bartkowiak, M.Piątek
Twórcy
Gł. język publikacji
Polski
Data publikacji
2015
Objętość
0,5 (arkuszy wydawniczych), 11 (stron).
Cechy publikacji
Brak
Słowa kluczowe
Dokument źródłowy
Współczesne trendy w kształtowaniu jakości żywności / Red. nauk. J. Le Tranh-Blicharz, J.Lewandowicz. - Poznań : Wydział nauk o żywności i Żywieniu Szkoła, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, 2015
Strony: 85-95
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2016-03-14
WorkId
4625

Lista publikacji