Bibliografia US
Publikacje
Przeglądanie
Czasopisma
Konferencje
Publikacje
Serie wydawnicze
Słowa kluczowe
Twórcy
Warsztat
Dyscypliny naukowe
Listy MNiSW
Inne zasoby MNiSW
Informacje
Kontakt
Logowanie
The right to food : considerations in the context of multicentricity of the legal system
Rozdział
- publikacja recenzowana
Tytuł
The right to food
Podtytuł
considerations in the context of multicentricity of the legal system
Odpowiedzialność
Ewelina Cała-Wacinkiewicz
Twórcy
Cała-Wacinkiewicz Ewelina
( Autor )
Afiliacja, Pracownik naukowy :
Wydział Prawa i Administracji
, Katedra Prawa Międzynarodowego Publicznego
Gł. język publikacji
Angielski (English)
Data publikacji
2015
Objętość
1,03 (arkuszy wydawniczych), 16 (stron).
Cechy publikacji
Brak
Słowa kluczowe
the right to food
prawo do żywności
Dokument źródłowy
Collective human rights in the first half of the 21st century / edited by Magdalena Sitek, Peter Terem, Marta Wójcicka ; Alcide De Gasperi University of Euroregional Economy in Józefów.. - Józefów : Alcide De Gasperi University of Euroregional Economy, 2015
Strony: 239-254
Pobierz opis jako:
BibTeX
,
RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2016-02-03
WorkId
4347
Lista publikacji