Poznaj smak pielgrzymowania : tradycje kulinarne i kreowanie nowych produktów na szlaku Pomorskiej Drogi Świętego Jakuba

Rozdział - publikacja recenzowana


Tytuł
Poznaj smak pielgrzymowania
Podtytuł
tradycje kulinarne i kreowanie nowych produktów na szlaku Pomorskiej Drogi Świętego Jakuba
Odpowiedzialność
Tomasz Duda, Natalia Trocińska
Twórcy
  • Duda Tomasz ( Autor )
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Nauk o Ziemi, Katedra Turystyki i Rekreacji - Zakład Turystyki
  • Trocińska Natalia ( Autor )
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Nauk o Ziemi, Katedra Turystyki i Rekreacji - Zakład Turystyki
Gł. język publikacji
Polski
Data publikacji
2015
Objętość
1 (arkuszy wydawniczych), 21 (stron).
Cechy publikacji
Brak
Słowa kluczowe
Dokument źródłowy
Kultura i turystyka : wokół wspólnego stołu / redakcja naukowa Beata Krakowiak, Andrzej Stasiak.. - Łódź : Regionalna Organizacja Turystyczna Województwa Łódzkiego, cop, 2015
Strony: 291-311
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2016-01-27
WorkId
4281

Lista publikacji