Dynamics of Active Fluorescent Units (AFU) and Water Activity (aw) Changes in Probiotic Products-Pilot Study
Artykuł - publikacja recenzowana
- Tytuł
- Dynamics of Active Fluorescent Units (AFU) and Water Activity (aw) Changes in Probiotic Products-Pilot Study
- Odpowiedzialność
- Katarzyna Sielatycka, Joanna Śliwa-Dominiak, Martyna Radaczyńska, Wojciech Juzwa, Mariusz Kaczmarczyk, Wojciech Marlicz, Karolina Skonieczna-Żydecka and Igor Łoniewski
- Twórcy
-
-
Sielatycka Katarzyna
( Autor
)
6.4
Afiliacja, Pracownik naukowy :Instytut Biologii -
Śliwa-Dominiak Joanna
( Autor
)
-
Radaczyńska Martyna
( Autor
)
-
Juzwa Wojciech
( Autor
)
-
Kaczmarczyk Mariusz
( Autor
)
-
Marlicz Wojciech
( Autor
)
-
Skonieczna-Żydecka Karolina
( Autor
)
-
Łoniewski Igor
( Autor
)
-
Sielatycka Katarzyna
( Autor
)
6.4
- Sumy twórców
- 8 autorów
- Punktacja publikacji
-
Osoba Dysc. Pc k m P U Pu Opis 0000-0003-4272-2266 6.4 140 1 8 140,00 1,0000 140,0000 Art. 0000-0002-1659-6553 Brak deklaracji dyscypliny 0000-0002-0180-644X Brak deklaracji dyscypliny - Gł. język publikacji
- Angielski (English)
- Data publikacji
- 2023
- Objętość
- 11 (stron).
- Szacowana objętość
- 0,69 (arkuszy wydawniczych)
- Identyfikator DOI
- 10.3390/foods12214018
- Adres URL
- https://www.mdpi.com/2304-8158/12/21/4018
- Adres URL
- https://www.mdpi.com/2304-8158/12/21
- Uwaga ogólna
- This article is an open access article distributed under the terms and conditions of the Creative Commons Attribution (CC BY) license (https:// creativecommons.org/licenses/by/ 4.0/).
- Uwaga ogólna
- This article belongs to the Collection Probiotics Research and Innovation in Functional Food Production.
- Finansowanie
- This study was supported by the Regional Operational Program for the West Pomeranian Voivodeship and Smart Growth Operational Program, RPZP.01.02.00-32-0003/16;POIR.02.01.00-00-0039/18-00
- Cechy publikacji
-
- Oryginalny artykuł naukowy
- OpenAccess
- Dane OpenAccess
-
CC_BY - Licencja,
FINAL_PUBLISHED - Wersja tekstu,
OPEN_JOURNAL - Sposób publikacji,
AT_PUBLICATION - Moment udostępnienia,
2023-11-03 - Data udostępnienia - Słowa kluczowe
- Czasopismo
-
Foods
( ISSN 2304-8158 )
Kraj wydania: Szwajcaria (Schweiz)
Zeszyt: tom 12 zeszyt 21
Strony: 1-11
Nr: 4018