An Overview of Factors Affecting the Functional Quality of Common Wheat (Triticum aestivum L.)

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
An Overview of Factors Affecting the Functional Quality of Common Wheat (Triticum aestivum L.)
Odpowiedzialność
Ewa Filip, Karolina Woronko, Edyta Stępień, Natalia Czarniecka
Twórcy
Sumy twórców
4 autorów
Punktacja publikacji
Osoba Dysc. Pc k m P U Pu Opis
0000-0003-2313-8398 6.4 140 2 4 140,00 0,5000 70,0000 Art.
0000-0002-5281-8571 6.4 140 2 4 140,00 0,5000 70,0000 Art.
0000-0002-5638-7676 6.7 140 1 4 140,00 1,0000 140,0000 Art.
Gł. język publikacji
Angielski (English)
Data publikacji
2023
Objętość
33 (stron).
Szacowana objętość
2,06 (arkuszy wydawniczych)
Identyfikator DOI
10.3390/ijms24087524
Adres URL
https://www.mdpi.com/1422-0067/24/8/7524
Adres URL
https://www.mdpi.com/1422-0067/24/8
Uwaga ogólna
Publikacja dostępna w Open Access na licencji Uznanie autorstwa 4.0 Międzynarodowe (CC BY 4.0).
Cechy publikacji
  • Artykuł przeglądowy
  • OpenAccess
Dane OpenAccess
CC_BY - Licencja,
FINAL_PUBLISHED - Wersja tekstu,
OPEN_JOURNAL - Sposób publikacji,
AT_PUBLICATION - Moment udostępnienia,
2023-04-19 - Data udostępnienia
Słowa kluczowe
Czasopismo
International Journal of Molecular Sciences
( ISSN 1422-0067 )
Kraj wydania: Szwajcaria (Schweiz)
Zeszyt: tom 24 zeszyt 8
Strony: 1-33
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2023-05-08
PBN
Wyświetl
WorkId
33892

Lista publikacji