Typowy ślonski łobiod jako koncept językowo-kulturowy w blogach kulinarnych

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
Typowy ślonski łobiod jako koncept językowo-kulturowy w blogach kulinarnych
Odpowiedzialność
Natalia Jóźwiak
Twórcy
Sumy twórców
1 autorów
Punktacja publikacji
Osoba Dysc. Pc k m P U Pu Opis
Brak ORCID Brak oświadczenia dla deklarowanej dyscypliny
Gł. język publikacji
Polski
Data publikacji
2022
Objętość
16 (stron).
Szacowana objętość
1 (arkuszy wydawniczych)
Identyfikator DOI
10.32798/pf.1005
Adres URL
https://www.journals.polon.uw.edu.pl/index.php/pf/article/view/1005/765
Adres URL
https://www.journals.polon.uw.edu.pl/index.php/pf/issue/view/59
Uwaga ogólna
Publikacja jest dostępna w Open Access na licencji Creative Commons: Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 PL (CC BY-NC-ND 3.0 PL)
Cechy publikacji
  • Oryginalny artykuł naukowy
  • OpenAccess
Dane OpenAccess
CC_BY_NC_ND - Licencja,
FINAL_PUBLISHED - Wersja tekstu,
OPEN_JOURNAL - Sposób publikacji,
AT_PUBLICATION - Moment udostępnienia,
2022-12 - Data udostępnienia
Słowa kluczowe
Czasopismo
Prace Filologiczne
( ISSN 0138-0567 )
Kraj wydania: Polska
Zeszyt: t. 77
Strony: 77-92
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2023-02-01
WorkId
33361

Lista publikacji