Paprikash (‘Paprykarz szczeciński’) : transformation of maritime identities and domestication of ethnic food

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
Paprikash (‘Paprykarz szczeciński’)
Podtytuł
transformation of maritime identities and domestication of ethnic food
Odpowiedzialność
Maciej Kowalewski, Robert Bartłomiejski
Twórcy
Sumy twórców
2 autorów
Punktacja publikacji
Osoba Dysc. Pc k m P U Pu Opis
0000-0003-2650-3792 5.8 100 2 2 100,00 0,5000 50,0000 Art.
0000-0002-7177-2089 5.8 100 2 2 100,00 0,5000 50,0000 Art.
Gł. język publikacji
Angielski (English)
Data publikacji
2022
Objętość
0,4 (arkuszy wydawniczych), 7 (stron).
Identyfikator DOI
10.1186/s42779-022-00151-6
Adres URL
https://journalofethnicfoods.biomedcentral.com/articles/10.1186/s42779-022-00151-6
Adres URL
https://journalofethnicfoods.biomedcentral.com/articles?query=&volume=9&searchType=&tab=keyword
Uwaga ogólna
OA - Creative Commons Attribution (CC BY) license (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/).
Cechy publikacji
  • Oryginalny artykuł naukowy
  • OpenAccess
Dane OpenAccess
CC_BY - Licencja,
FINAL_PUBLISHED - Wersja tekstu,
OTHER - Sposób publikacji,
AT_PUBLICATION - Moment udostępnienia,
2022-09-02 - Data udostępnienia
Słowa kluczowe
Czasopismo
Journal of Ethnic Foods
( eISSN 2352-6181 )
Kraj wydania: Holandia (Netherlands)
Zeszyt: tom 9
Strony: 1-7
Nr: 34
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2022-09-04
PBN
Wyświetl
WorkId
32325

Lista publikacji