Odpowiedzialność społeczna sektora rolno-spożywczego w aspekcie dbałości o zdrowie społeczeństwa i jakość środowiska naturalnego

Rozdział - publikacja recenzowana


Tytuł
Odpowiedzialność społeczna sektora rolno-spożywczego w aspekcie dbałości o zdrowie społeczeństwa i jakość środowiska naturalnego
Odpowiedzialność
Piotr Burczyk, Renata Gamrat, Elżbieta Dusza, Małgorzata Gałczyńska, Ewa Mazur-Wierzbicka
Twórcy
Gł. język publikacji
Polski
Data publikacji
2014
Objętość
0,7 (arkuszy wydawniczych), 15 (stron).
Cechy publikacji

Z dokumentu źródłowego:

  • Monografia naukowa
Słowa kluczowe
Dokument źródłowy
CSR - społeczny wymiar działalności biznesowej / red. Ewa Mazur-Wierzbicka. - Szczecin : volumina.pl Daniel Krzanowski, 2014
Strony: 135-149
Seria: Gospodarowanie Kapitałem Ludzkim 2353-5660 z. 6;
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2015-03-15
WorkId
2903

Lista publikacji