Influence of the background color on the cheese color parameters

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
Influence of the background color on the cheese color parameters
Odpowiedzialność
Sylwia Chudy, Urszula Gierałtowska
Twórcy
Sumy twórców
2 autorów
Punktacja publikacji
Osoba Dysc. Pc k m P U Pu Opis
0000-0002-2249-6022 5.1 20 1 2 10,00 0,5000 10,0000 Art.
Gł. język publikacji
Angielski (English)
Data publikacji
2020
Objętość
7 (stron).
Szacowana objętość
0,44 (arkuszy wydawniczych)
Identyfikator DOI
10.3923/ijds.2020.108.113
Adres URL
https://scialert.net/qredirect.php?doi=ijds.2020.108.113&linkid=pdf
Adres URL
https://scialert.net/archivedetails.php?issn=1811-9743&issueno=55
Uwaga ogólna
Publikacja jest dostępna w wersji Open Access, This is an open access article distributed under the terms of the creative commons attributionLicense, which permits unrestricted use, distribution and reproduction in any medium, provided the original author and source are credited = Jest to artykuł o otwartym dostępie, rozpowszechniany na warunkach licencji Creative Commons Attribution, która zezwala na nieograniczone użytkowanie, dystrybucję i powielanie na dowolnym nośniku, pod warunkiem wskazania oryginalnego autora i źródła.
Finansowanie
Cechy publikacji
  • Oryginalny artykuł naukowy
  • OpenAccess
Dane OpenAccess
CC_BY - Licencja,
FINAL_PUBLISHED - Wersja tekstu,
OPEN_JOURNAL - Sposób publikacji,
AT_PUBLICATION - Moment udostępnienia,
[brak danych] - Data udostępnienia
Słowa kluczowe
Czasopismo
International Journal of Dairy Science
( ISSN 1811-9743 eISSN 1811-9751 )
Kraj wydania: Stany Zjednoczone (United States)
Zeszyt: brak
Strony: 15
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2021-03-18
PBN
Wyświetl
WorkId
26602

Lista publikacji