Bezpieczeństwo żywnościowe współczesnej Polski w sytuacji kryzysu energetycznego

Rozdział - publikacja recenzowana


Tytuł
Bezpieczeństwo żywnościowe współczesnej Polski w sytuacji kryzysu energetycznego
Odpowiedzialność
Jacek Buko
Twórcy
  • Buko Jacek ( Autor ) 5.2
    Afiliacja, Pracownik naukowy :
    Instytut Gospodarki Przestrzennej i Geografii Społeczno-Ekonomicznej
Punktacja publikacji
Osoba Dysc. Pc k m P U Pu Opis
0000-0002-9804-9835 5.2 20 1 1 20,00 1,0000 20,0000 aut. roz.
Gł. język publikacji
Polski
Data publikacji
2020
Objętość
10 (arkuszy wydawniczych), 20 (stron).
Cechy publikacji

Z dokumentu źródłowego:

  • Monografia naukowa
  • Wyodrębnione autorstwo rozdziałów
Słowa kluczowe
Dokument źródłowy
Strategie zarządzania przedsiębiorstwem i środowiskiem naturalnym / pod red. naukową Grażyny Rosy i Agnieszki Smalec ; [autorzy Agnieszka Rybowska, Robert Rogaczewski, Agata Szkiel, Jacek Buko, Izabela Bludnik, Anna Kiepas-Kokot, Elżbieta Dusza-Zwolińska, Michał Kupiec, Krzysztof Małachowski, Marcin Komor, Marika Pirveli, Monika Skorek]. - Szczecin : Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego, 2020
Strony: 59-78
Seria: Rozprawy i Studia / Uniwersytet Szczeciński t. (1219) 1145;
Seria: Dissertations et Etudes / Université de Szczecin 0860-2751 ;
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2021-01-26
PBN
Wyświetl
WorkId
26105

Lista publikacji