Benefit optimization of short food supply chains for organic products : a simulation-based approach

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
Benefit optimization of short food supply chains for organic products
Podtytuł
a simulation-based approach
Odpowiedzialność
Blanka Tundys, Tomasz Wiśniewski
Twórcy
  • Tundys Blanka ( Autor ) 5.6
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Zarządzania i Ekonomiki Usług,
    Instytut Zarządzania
  • Wiśniewski Tomasz ( Autor ) 5.6
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Zarządzania i Ekonomiki Usług,
    Instytut Zarządzania
Sumy twórców
2 autorów
Punktacja publikacji
Osoba Dysc. Pc k m P U Pu Opis
0000-0002-6026-7060 5.6 100 2 2 100,00 0,5000 50,0000 Art.
0000-0002-6308-8447 5.6 100 2 2 100,00 0,5000 50,0000 Art.
Gł. język publikacji
Angielski (English)
Data publikacji
2020
Objętość
1 (arkuszy wydawniczych),
Identyfikator DOI
10.3390/app10082783
Adres URL
https://www.mdpi.com/2076-3417/10/8/2783
Uwaga ogólna
Publikacja w wersji elektronicznej w Open Access na licencji Creative Commons Attribution (CC BY) license
Finansowanie
Cechy publikacji
  • Oryginalny artykuł naukowy
  • OpenAccess
Dane OpenAccess
CC_BY - Licencja,
FINAL_PUBLISHED - Wersja tekstu,
OPEN_JOURNAL - Sposób publikacji,
AT_PUBLICATION - Moment udostępnienia,
2020-04-17 - Data udostępnienia
Słowa kluczowe
Czasopismo
Applied Sciences
( ISSN 2076-3417 )
Kraj wydania: Szwajcaria (Schweiz)
Zeszyt: tom 10 zeszyt 8
Nr: 2783
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2020-04-17
PBN
Wyświetl
WorkId
24220

Lista publikacji