Bibliografia US
Benefit optimization of short food supply chains for organic products : a simulation-based approach
Artykuł
- publikacja recenzowana
Tytuł
Benefit optimization of short food supply chains for organic products
Podtytuł
a simulation-based approach
Odpowiedzialność
Blanka Tundys, Tomasz Wiśniewski
Twórcy
Tundys Blanka
( Autor
)
5.6
Afiliacja, Pracownik naukowy :
Wydział Zarządzania i Ekonomiki Usług ,
Instytut Zarządzania
Wiśniewski Tomasz
( Autor
)
5.6
Afiliacja, Pracownik naukowy :
Wydział Zarządzania i Ekonomiki Usług ,
Instytut Zarządzania
Sumy twórców
2 autorów
Punktacja publikacji
Osoba
Dysc.
Pc
k
m
P
U
Pu
Opis
0000-0002-6026-7060
5.6
100
2
2
100,00
0,5000
50,0000
Art.
0000-0002-6308-8447
5.6
100
2
2
100,00
0,5000
50,0000
Art.
Gł. język publikacji
Angielski (English)
Data publikacji
2020
Objętość
1 (arkuszy wydawniczych),
Identyfikator DOI
10.3390/app10082783
Adres URL
https://www.mdpi.com/2076-3417/10/8/2783
Uwaga ogólna
Publikacja w wersji elektronicznej w Open Access na licencji Creative Commons Attribution (CC BY) license
Finansowanie
Cechy publikacji
Oryginalny artykuł naukowy
OpenAccess
Dane OpenAccess
CC_BY - Licencja,
FINAL_PUBLISHED - Wersja tekstu,
OPEN_JOURNAL - Sposób publikacji,
AT_PUBLICATION - Moment udostępnienia,
2020-04-17 - Data udostępnienia
Słowa kluczowe
Czasopismo
Applied Sciences
(
ISSN 2076-3417
)
Kraj wydania: Szwajcaria (Schweiz)
Zeszyt:
tom 10
zeszyt 8
Nr: 2783
Pobierz opis jako:
BibTeX ,
RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2020-04-17
PBN
Wyświetl
WorkId
24220
Lista publikacji