Racjonalne żywienie istotnym elementem w zarządzaniu sferą żywieniową osób w wieku podeszłym i starszym

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
Racjonalne żywienie istotnym elementem w zarządzaniu sferą żywieniową osób w wieku podeszłym i starszym
Odpowiedzialność
Katarzyna Pasierbiak, Katarzyna Sygit, Marian Sygit, Oleh Lyubinets
Twórcy
Punktacja publikacji
Osoba Dysc. Pc k m P U Pu Opis
0000-0001-7173-2266 3.3 14 1 4 3,50 0,2500 3,5000 Art.
0000-0002-7902-7761 Brak deklaracji dyscypliny
Gł. język publikacji
Polski
Data publikacji
2018
Objętość
0,4 (arkuszy wydawniczych), 14 (stron).
Adres URL
http://piz.san.edu.pl/docs/e-XIX-12-1.pdf
Adres URL
http://piz.san.edu.pl/index.php?id=248 2019-03-27
Uwaga ogólna
Tytuł tego numeru: Ochrona zdrowia, zdrowie publiczne, zarządzanie / red. naukowa Jan Krakowiak.
Uwaga ogólna
Artykuł jest również dostępny w wersji papierowej.
Uwaga ogólna
Wersja elektroniczna publikacji jest wersją podstawową, dostępna na stronie: piz.san.edu.pl.
Cechy publikacji
  • Artykuł przeglądowy
  • OpenAccess
Dane OpenAccess
Brak szczegółów
Słowa kluczowe
Czasopismo
Przedsiębiorczość i Zarządzanie
( ISSN 1733-2486 eISSN 2543-8190 )
Kraj wydania: Polska
Zeszyt: t. 19 z. 12 cz. 1
Strony: 91-104
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2019-03-26
PBN
Wyświetl
WorkId
21410

Lista publikacji