Kulinaria w świadomości językowej Polaków, Rosjan i Niemców : (aspekt aksjolingwistyczny)
Artykuł
- publikacja recenzowana
Tytuł
Kulinaria w świadomości językowej Polaków, Rosjan i Niemców
Podtytuł
(aspekt aksjolingwistyczny)
Odpowiedzialność
Barbara Rodziewicz
Twórcy
Rodziewicz Barbara
( Autor
)
1.4
Afiliacja, Pracownik naukowy :
Wydział Filologiczny,
Instytut Filologii Słowiańskiej - Zakład Języków Słowiańskich i Lingwistyki Kulturowej
Sumy twórców
1 autorów
Punktacja publikacji
Osoba
Dysc.
Pc
k
m
P
U
Pu
Opis
0000-0001-7724-5602
1.4
10
1
1
10,00
1,0000
10,0000
Art.
Gł. język publikacji
Polski
Data publikacji
2018
Objętość
0,5 (arkuszy wydawniczych),
10 (stron).
Finansowanie
Publikacja sfinansowana przez Instytut Filologii Rosyjskiej i Ukraińskiej UAM.