Kulinaria w świadomości językowej Polaków, Rosjan i Niemców : (aspekt aksjolingwistyczny)

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
Kulinaria w świadomości językowej Polaków, Rosjan i Niemców
Podtytuł
(aspekt aksjolingwistyczny)
Odpowiedzialność
Barbara Rodziewicz
Twórcy
  • Rodziewicz Barbara ( Autor ) 1.4
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Filologiczny, Instytut Filologii Słowiańskiej - Zakład Języków Słowiańskich i Lingwistyki Kulturowej
Sumy twórców
1 autorów
Punktacja publikacji
Osoba Dysc. Pc k m P U Pu Opis
0000-0001-7724-5602 1.4 10 1 1 10,00 1,0000 10,0000 Art.
Gł. język publikacji
Polski
Data publikacji
2018
Objętość
0,5 (arkuszy wydawniczych), 10 (stron).
Finansowanie
Publikacja sfinansowana przez Instytut Filologii Rosyjskiej i Ukraińskiej UAM.
Cechy publikacji
  • Oryginalny artykuł naukowy
Słowa kluczowe
Czasopismo
Studia Rossica Posnaniensia
( ISSN 0081-6884 eISSN 2720-703X )
Kraj wydania: Polska
Zeszyt: tom 43
Strony: 279-288
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2018-11-23
PBN
Wyświetl
WorkId
19773

Lista publikacji