Composition of high molecular weight glutenin subunits in Polish common wheat cultivars (Triticum aestivum L.)

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
Composition of high molecular weight glutenin subunits in Polish common wheat cultivars (Triticum aestivum L.)
Odpowiedzialność
Ewa Filip
Twórcy
  • Filip Ewa ( Autor ) 6.4
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Biologii, Instytut Badań nad Bioróżnorodnością - Katedra Biologii Molekularnej i Cytologii
Sumy twórców
1 autorów
Punktacja publikacji
Osoba Dysc. Pc k m P U Pu Opis
0000-0003-2313-8398 6.4 20 1 1 20,00 1,0000 20,0000 Art.
Gł. język publikacji
Angielski (English)
Data publikacji
2018
Objętość
8 (stron).
Szacowana objętość
0,5 (arkuszy wydawniczych)
Identyfikator DOI
10.1155/2018/2473420
Adres URL
https://downloads.hindawi.com/journals/jfq/2018/2473420.pdf
Adres URL
https://www.hindawi.com/journals/jfq/ 2018-03-07
Uwaga ogólna
Od 2011 roku tylko wersja elektroniczna.
Uwaga ogólna
Received 10 October 2017 ; Accepted 31 January 2018 ; Published 1 March 2018.
Finansowanie
The work was supported by the Ministry of Science andHigher Education in Poland N302 299434
Cechy publikacji
  • Oryginalny artykuł naukowy
  • OpenAccess
Dane OpenAccess
OTHER - Licencja,
FINAL_PUBLISHED - Wersja tekstu,
OTHER - Sposób publikacji,
AT_PUBLICATION - Moment udostępnienia,
2018-03-01 - Data udostępnienia
Słowa kluczowe
Czasopismo
Journal of Food Quality
( ISSN 0146-9428 eISSN 1745-4557 )
Kraj wydania: Wielka Brytania (Y Deyrnas Unedig)
Zeszyt: vol. 3
Nr: 2473420
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2018-03-05
PBN
Wyświetl
WorkId
17553

Lista publikacji