Ekologia jako podstawa innowacyjnego produktu hotelarskiego

Rozdział - publikacja recenzowana


Tytuł
Ekologia jako podstawa innowacyjnego produktu hotelarskiego
Odpowiedzialność
Adam Pawlicz, Marta Sidorkiewicz
Twórcy
  • Pawlicz Adam ( Autor )
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Zarządzania i Ekonomiki Usług, Katedra Zarządzania Turystyką
  • Sidorkiewicz Marta ( Autor )
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Zarządzania i Ekonomiki Usług, Katedra Zarządzania Turystyką
Gł. język publikacji
Polski
Data publikacji
2013
Objętość
13 (stron).
Szacowana objętość
0,81 (arkuszy wydawniczych)
Cechy publikacji
Brak
Słowa kluczowe
Dokument źródłowy
Innowacyjne rozwiązania we współczesnym hotelarstwie / red. Piotr Dominik.. - Warszawa : Almamer Szkoła Wyższa. Wydział Turystyki i Rekreacji, 2013
Strony: 195-207
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2014-02-11
WorkId
1498

Lista publikacji