Transport produktów spożywczych w temperaturze kontrolowanej

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
Transport produktów spożywczych w temperaturze kontrolowanej
Odpowiedzialność
Maciej Stajniak, Sylwia Konecka, Katarzyna Szopik-Depczyńska
Twórcy
Gł. język publikacji
Polski
Data publikacji
2016
Objętość
4 (stron).
Szacowana objętość
0,25 (arkuszy wydawniczych)
Adres URL
http://yadda.icm.edu.pl/baztech/element/bwmeta1.element.baztech-d0220c37-15df-47b4-8eb3-ce55dc15aeac?q=bwmeta1.element.baztech-03a3556a-e3bc-494e-b0e5
Cechy publikacji
  • Oryginalny artykuł naukowy
Słowa kluczowe
Czasopismo
Autobusy : technika, eksploatacja, systemy transportowe
( ISSN 1509-5878 eISSN 2450-7725 )
Kraj wydania: Polska
Zeszyt: zeszyt 11
Strony: 164-167
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2017-02-07
WorkId
13980

Lista publikacji