Bibliografia US
Publikacje
Przeglądanie
Czasopisma
Konferencje
Publikacje
Serie wydawnicze
Słowa kluczowe
Twórcy
Warsztat
Dyscypliny naukowe
Listy MNiSW
Inne zasoby MNiSW
Informacje
Kontakt
Logowanie
Transport produktów spożywczych w temperaturze kontrolowanej
Artykuł
- publikacja recenzowana
Tytuł
Transport produktów spożywczych w temperaturze kontrolowanej
Odpowiedzialność
Maciej Stajniak, Sylwia Konecka, Katarzyna Szopik-Depczyńska
Twórcy
Stajniak Maciej
( Autor )
Konecka Sylwia
( Autor )
Szopik-Depczyńska Katarzyna
( Autor )
Afiliacja, Pracownik naukowy :
Wydział Nauk Ekonomicznych i Zarządzania
, Instytut Zarządzania i Inwestycji - Katedra Zarządzania Przedsiębiorstwem
Gł. język publikacji
Polski
Data publikacji
2016
Objętość
4 (stron).
Szacowana objętość
0,25 (arkuszy wydawniczych)
Adres URL
http://yadda.icm.edu.pl/baztech/element/bwmeta1.element.baztech-d0220c37-15df-47b4-8eb3-ce55dc15aeac?q=bwmeta1.element.baztech-03a3556a-e3bc-494e-b0e5
Cechy publikacji
Oryginalny artykuł naukowy
Słowa kluczowe
transport
produkty spożywcze
Czasopismo
Autobusy : technika, eksploatacja, systemy transportowe
( ISSN 1509-5878 eISSN 2450-7725 )
Kraj wydania: Polska
Zeszyt:
zeszyt
11
Strony: 164-167
Pobierz opis jako:
BibTeX
,
RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2017-02-07
WorkId
13980
Lista publikacji