Zdrowotne i środowiskowe uwarunkowania decyzji konsumentów a tendencje rozwoju spożycia artykułów rybnych

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
Zdrowotne i środowiskowe uwarunkowania decyzji konsumentów a tendencje rozwoju spożycia artykułów rybnych
Odpowiedzialność
Renata Knap, Katarzyna Włodarczyk
Twórcy
  • Knap Renata ( Autor )
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Nauk Ekonomicznych i Zarządzania, Instytut Ekonomii - Katedra Handlu Zagranicznego i Międzynarodowych Stosunków Ekonomicznych - Zakład Handlu Zagranicznego
  • Włodarczyk Katarzyna ( Autor )
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Nauk Ekonomicznych i Zarządzania, Instytut Zarządzania i Marketingu - Katedra Zarządzania Kapitałem Ludzkim
Gł. język publikacji
Polski
Data publikacji
2016
Objętość
11 (stron).
Szacowana objętość
0,69 (arkuszy wydawniczych)
Identyfikator DOI
10.18276/sip.2016.43/3-15
Uwaga ogólna
Tytuł numeru 43 : Zarządzanie. T. 3 / red. nauk. J. Witek, K. Błoński.
Uwaga ogólna
Publikacja dostępna także w wersji elektronicznej.
Cechy publikacji
  • Oryginalny artykuł naukowy
  • OpenAccess
Dane OpenAccess
Brak szczegółów
Słowa kluczowe
Czasopismo
Studia i Prace Wydziału Nauk Ekonomicznych i Zarządzania / Uniwersytet Szczeciński
( ISSN 2080-4881 eISSN 2300-4096 )
Kraj wydania: Polska
Zeszyt: tom 3 zeszyt 43
Strony: 165-175
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2017-02-14
WorkId
13325

Lista publikacji