Bibliografia US
The quality of drinking water in Poland
Artykuł
- publikacja recenzowana
Tytuł
The quality of drinking water in Poland
Odpowiedzialność
Lidia Kłos
Twórcy
Kłos Lidia
( Autor
)
Afiliacja, Pracownik naukowy :
Wydział Nauk Ekonomicznych i Zarządzania ,
Instytut Ekonomii - Katedra Polityki Społeczno-Gospodarczej i Europejskich Studiów Regionalnych
Gł. język publikacji
Angielski (English)
Data publikacji
2014
Objętość
9 (stron).
Szacowana objętość
0,56 (arkuszy wydawniczych)
Adres URL
http://ufj.ho.ua/Archiv/UKRAINIAN%20FOOD%20JOURNAL%202014%20V.3%20Is.3.pdf
Uwaga ogólna
Publikacja dostępna także w wersji elektronicznej.
Cechy publikacji
Artykuł przeglądowy
OpenAccess
Dane OpenAccess
Brak szczegółów
Słowa kluczowe
Czasopismo
Ukrainian Food Journal
(
ISSN 2304-974X
)
Kraj wydania: Ukraina (Украина)
Zeszyt:
tom 3
zeszyt 3
Strony: 342-350
Pobierz opis jako:
BibTeX ,
RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2015-03-12
WorkId
10129
Lista publikacji