The quality of drinking water in Poland

Artykuł - publikacja recenzowana


Tytuł
The quality of drinking water in Poland
Odpowiedzialność
Lidia Kłos
Twórcy
  • Kłos Lidia ( Autor )
    Afiliacja, Pracownik naukowy : Wydział Nauk Ekonomicznych i Zarządzania, Instytut Ekonomii - Katedra Polityki Społeczno-Gospodarczej i Europejskich Studiów Regionalnych
Gł. język publikacji
Angielski (English)
Data publikacji
2014
Objętość
9 (stron).
Szacowana objętość
0,56 (arkuszy wydawniczych)
Adres URL
http://ufj.ho.ua/Archiv/UKRAINIAN%20FOOD%20JOURNAL%202014%20V.3%20Is.3.pdf
Uwaga ogólna
Publikacja dostępna także w wersji elektronicznej.
Cechy publikacji
  • Artykuł przeglądowy
  • OpenAccess
Dane OpenAccess
Brak szczegółów
Słowa kluczowe
Czasopismo
Ukrainian Food Journal
( ISSN 2304-974X )
Kraj wydania: Ukraina (Украина)
Zeszyt: tom 3 zeszyt 3
Strony: 342-350
Pobierz opis jako:
BibTeX, RIS
Data zgłoszenia do bazy Publi
2015-03-12
WorkId
10129

Lista publikacji