Publikacje ze słowem kluczowym "antioxidant activity"

  1. Effect of the Yerba mate (Ilex paraguariensis) brewing method on the content of selected elements and antioxidant potential of infusions / Katarzyna Janda, Karolina Jakubczyk, Agnieszka Łukomska, Irena Baranowska-Bosiacka, Ewa Rębacz-Maron, Karolina Dec, Joanna Kochman, Izabela Gutowska. // Polish Journal of Chemical Technology. 2020, vol. 22 no. 1, s.54-60 DOI: 10.2478/pjct-2020-0008 (WorkId 24075)
  2. The influence of temperature on the antioxidant potential in different types of honey / Katarzyna Janda, Karolina Jakubczyk, Katarzyna Woźniak, Edyta Stępień, Izabela Gutowska. // Postępy Higieny i Medycyny Doświadczalnej. 2020, t. 74, s.42-48 DOI: 10.5604/01.3001.0013.8611 (WorkId 25126)